Spinner Pagina laden

meer dan 8 jaar geleden geplaatst

Vliegtickets naar Sri Lanka Colombo icm Abu Dhabi

Wegens omstandigheden aangeboden: twee economy tickets voor volwassenen naar Colombo Bandanairaike Airport op het mooie paradijselijke eiland Sri Lanka, de parel v/d Indische oceaan !

Het betreft 2 e-tickets, seat only met Etihad Airways / Air Berlin vanaf Dusseldorf International Airport Ratingen, met een overstap in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten.

De duur van de overstap bepaal je zelf, dus een ideale kans om ook Abu Dhabi te bezoeken ! De minimale overstap duur bedraagt slechts 1,5 uur, dus ook als je niet in Abu Dhabi wilt verblijven maar meteen wilt doorvliegen naar Sri Lanka is dit mogelijk.

Details: exclusief visumkosten, transfers van/naar de luchthavens, accomodatie, reis-en verblijfskosten, zakgeld en alle overige kosten.

Evt. is het mogelijk om tegen kostprijs een hotelovernachting in een 3* hotel incl. Ontbijt met gratis parkeergelegenheid dichtbij Dusseldorf Airport (10 min per ov met rechtstreekse verbinding naar de terminal) voor en/of na de reis erbij te krijgen, voor nog relaxter vertrekken en terugkomen..! Dit hotel ligt overigens naast een treinstation indien men per trein reist (5 min. lopen).

LET OP: de tickets waren al tenaamgesteld en gedateerd. De wijzigingskosten en evt. Prijsverschillen komen voor eigen rekening..! Er dient voor 26/12/2014 gevlogen te worden.Meer info bij serieuze interesse.

Originele prijs 1100 euro, dus een goed bod wordt verwacht...!